Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Kwatery na Wspólnej

Adres obiektu Wspólna 15, 34-335 Korbielów
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 12 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 26

 
 

Sebek
Dodano: 2013-04-12
Pobyt od: 2013-03-06 do 2013-03-08
 
 
   

Chciałbym wszystkim polecić tą kwaterę. Wszystko bardzo fajnie, blisko do "centrum" ;) ale to wszystko nic w porównaniu z rewelacyjnymi obiadami serwowanymi przez gospodarzy - mistrzostwo świata


 
 

Kasia i Michał
Dodano: 2013-01-29
Pobyt od: 2013-01-20 do 2013-01-27
 
 
    

Przytulnie, czysto i cieplutko. W domu panuje miła, rodzinna atmosfera. Gospodarze przesympatyczni, skorzy do pomocy i pogawędek. Parking i internet zapewniony, do tego ciepły schowek na narty i buty. Do wyciągów dość blisko, można skorzystać z taniego busa, a wrócić spokojnie spacerkiem (przy sprzyjających warunkach zjechać). Lepiej trafić nie mogliśmy, polecamy!!!


 
LESZEK I ALEKSANDRA CICHY
Dodano: 2012-02-12
Pobyt od: 2012-02-05 do 2012-02-12
 

Właśnie wróciliśmy z żoną z tygodniowego pobytu na nartach.Pokoje czyste ,a co ważne przy temperaturze minus 20 bardzo cieplutkie.Gospodarze bardzo mili i uczynni.Dowozili narciarzy do wyciągów GAT.Bardzo nam się podobało i napewno tam wrócimy jeszcze. Ps przepraszam za palenie w łazience ale naprawdę przy tak niskiej temperaturze nie dało się palić na balkonie.


 
Andrzej
Dodano: 2012-01-30
Pobyt od: 2012-01-23 do 2012-01-27
 

Byliśmy w minionym tygodniu na zimowisku. Nasze córki miały swój pokój a my swój. Oba pokoje na poddaszu. Czysto, cieplutko i bardzo serdecznie. Do wyciągów GAT kilka minut jazdy autem. Domek przy bocznej uliczce - cisza, spokój. W ogóle bardzo mi się podoba Korbielów i GAT Pilsko. Polecam ta miejscówkę.


 
Aneta i Adrian
Dodano: 2011-09-08
Pobyt od: 2011-08-16 do 2011-08-19
 

Spędziliśmy kilka sierpniowych dni. Ładny pokój z łazienką, spokojna okolica, mili gospodarze. Niska cena! Polecamy:)


 
Darek i Ewa
Dodano: 2011-08-11
Pobyt od: 2011-07-12 do 2011-07-22
 

Byliśmy przejazdem i zatrzymalismy się na trzy dni,już pierwszego dnia wiadomo było że zostajemy do konca urlopu :).Cisza spokój,szumiący strumyczek oraz bardzo życzkiwi i goscinni gospodarze.Pokoje czyściutkie,łóżeczka wygodniutkie :).Karczuś z grlia i swieżutkie oscypki czuje jeszcze do dziś:).Poprostu rewelacja.Jednym słowem lepiej byc nie mogło.Pozdrawiamy i dziękujemy za wspaniały wypoczynek.


 
Lilka
Dodano: 2010-01-11
 

Zapomniałam jeszcze dopisać, iż obiekt ten jest położony przy jednej z bocznych ulic, a jednocześnie do centrum jest rzut beretem :-)


 
Lilka i Michał
Dodano: 2010-01-11
 

W obiekcie tym miałam przyjemność spędzać ostatniego Sylwestra. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego pobytu. Warunki za tak przystępną cenę są naprawdę wspaniałe - pokoje bardzo przytulne, łazienki zadbane, w każdym pokoju TV, okolica super (góry, lasy, potoki), gospodarze bardzo troskliwi. Jednym słowem rewelacja. Mam nadzieję, że wkrótce spędzimy tam trochę więcej czasu. Pozdrawiamy!


 
Andrzej i Gosia
Dodano: 2009-07-05
 

Super pokoje, cisza, spokój, zadaszone miejsce do grillowania z muzyczką ;) Relacja między ceną a jakością oszałamiająca! Polecam wszystkim wypoczynek Na Wspólnej, blisko do centrum oraz szlaków/wyciągów. Świetne miejsce na spokojny wypoczynek. W pokojach czyściutko, łazienka z prysznicem, świetnie się wypoczywało plus szum potoku zza okna. Napewno jeszcze raz tam zawitamy! Pozdrawiamy Właścicieli oraz Kube ;)


 
Maciek
Dodano: 2009-02-22
 

Wrażenia z 5 dniowego pobytu w Korbielowie naprawdę bardzo, bardzo dobre. Nocowałem właśnie w tych kwaterach, miło, czysto, przyjemnie, widać, że wszystko w środku niedawno zostało wyremontowane. :) W pokoju czajnik, w przedpokoju lodówka, gospodarz wręcz namawia do korzystania ze swojej kuchni. Będąc tam nie odczuwało się tego, że jest się u kogoś, czułem się prawie jak u siebie. Bardzo dobrym pomysłem jest suszarnia na buty narciarskie, dzięki czemu zawsze miałem rano suchutko w butach :). Szumu potoku nie słyszałem, za to codziennie można było go podziwiać idąc na stok. Swoją drogą na stok jest bliżej niż się może wydawać, wystarczy tylko skorzystać z wyciągu orczykowego, by następnie z góry "oślej łączki" zjechać wprost do wyciągów GAT, dzięki czemu zaoszczędzamy jakieś 3/4 drogi. Polecam jednak przede wszystkim z uwagi na miłego gospodarza, z którym wszystko można dogadać :).


Opinie 11-20 z 26

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie