Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Kwatery na Wspólnej

Adres obiektu Wspólna 15, 34-335 Korbielów
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 12 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 26

 
 

TM
Dodano: 2017-08-09
Pobyt od: 2017-07-15 do 2017-07-30 IP: xxx.193.181.42
 
 
    

Wspaniale!!! Rewelacyjne jedzenie, kontakt ze zwierzętami co bardzo podoba się dzieciom. Gospodarz nawet quadem przewoził. Córki właścicieli zachęcały wszystkich do jazdy konnej, a gdy starszyzna chciała odpocząć to p. Ania zabierała dzieci na grzyby i na spacery. Polecam gorąco!!!


 
 

Bogusław Tasak
Dodano: 2017-07-31
Pobyt od: 2017-07-24 do 2017-07-27 IP: xx.91.8.138
 
 
    

Dopiero co stawy moje wracają po wycieczkach w paśmie Babiej Góry do normy starczej a już tęsknie za powrotem do Gaździny i Gazdy Mocek i Ich Rodziny . Czułem się jak we własnej Rodzinie a najlepiej świadczy o tym zachowanie Frania i Julka którzy nie chcieli wyjeżdżać a każdy powrót na kwaterę niósł pewność spokoju oraz smacznego jedzonka przygotowanego kunsztownie i od serca przez Gaździnę . Gorąco polecam


 
 

K.S
Dodano: 2017-02-17
Pobyt od: 2017-02-13 do 2017-02-18 IP: xx.4.194.243
 
 
 

Pokoje czyste, łazienki rownież. Gospodarze przesympatyczni. Pan Piotruś dowozi do stoku za drobną opłata. Jedzenie rewelacja ,,zupa grzybowa najlepsza na świecie,, Polecam wszystkim


 
 

ekipa z chorzowa
Dodano: 2017-01-12
Pobyt od: 2017-01-06 do 2017-01-08 IP: xx.175.66.240
 
 
    

super,czysto ,ciepło i bardzo miło


 
 

Ola i Leszek
Dodano: 2015-05-23
Pobyt od: 2015-03-02 do 2015-03-07
 
 
    

Byliśmy na Wspólnej drugi raz i było tak samo sympatycznie. Tym razem wybraliśmy się z naszym półrocznym maluchem. Czekało przygotowane dla niego łóżeczko z pachnącą , wyprasowana pościelą. Gospodarz odebrał i odwiózł nas na stację do Żywca bo z wózkiem dziecięcym nie mieliśmy szans załapać się na żadnego busa liniowego. Oczywiście za symboliczną kwotę. Nie było też problemu z przygotowaniem pokoju dwuosobowego jako "jedynkę" i oczywiście płaciliśmy tylko za jedną osobę. Gospodarze robią wszystko aby goście czuli się wygodnie i komfortowo i to wszystko za bardzo małe pieniądze. Jedyne czego żałujemy, to że gospodarze nie reklamują i nie zachwalają swoich wyrobów i nie mieliśmy ich okazji spróbować. Ale napewno tam wrócimy i tym razem upomnimy się o posiłki :)


 
 

Piotrek1966
Dodano: 2015-04-08
Pobyt od: 2015-03-14 do 2015-03-18 IP: xx.183.128.162
 
 
    

Powrót na wspólną okazał się faktem. Każdy wraca tam gdzie czuje się jak u siebie. Pokoje bez zmian jak zawsze czysto i ciepło. Bardzo wielkie podziękowania dla gospodarza bez pomocy, którego nie wróciłbym swoim samochodem do domu. Polecam zakwaterowanie ze względu na cenę i rewelacyjną kuchnię gospodyni. Dowozem na stok zajmuje się gospodarz (dosłownie symboliczna opłata - prawie gratis) . Następne ferie z rodziną oczywiście na wspólnej. Pozdrawiam.


 
 

Ewa z Łodzi
Dodano: 2015-02-13
Pobyt od: 2015-02-01 do 2015-02-08
 
 
    

Byliśmy tam już trzy razy (zawsze zimą ) i na pewno wrócimy kolejny raz. Gospodarze bardzo życzliwi, przepyszne obiady ( oczywiście dla chętnych bo kuchnia również jest dla chcących przygotować sobie samemu ),świeżutkie serki własnej roboty. Cena bardzo przystępna no i podwózka pod sam stok niemal gratis. Polecamy


 
 

Piotre1966
Dodano: 2015-02-08
Pobyt od: 2015-01-30 do 2015-02-08
 
 
    

Dopiero co wróciliśmy a już planujemy powrót za miesiąc. Takiej gościnności jak u Gospodarzy obiektu bardzo rzadko można doświadczyć. Pokoje czyściutkie, cieplutkie z łazieneczką. Obiady serwowane przez Gospodynię to mistrzostwo świata. Dowóz na stoki to dla Gospodarza żadem problem, jest zawsze serdecznie nastawiony. Naprawdę wymarzone miejsce na noclegi w Korbielowie. Atmosfera "SUPER". Zauroczeni turyści z Łodzi, którzy niebawem tam powrócą.


 
 

Grażyna i pozostali uczestnicy
Dodano: 2015-01-31
Pobyt od: 2015-01-24 do 2015-01-31
 
 
    

Serdecznie polecam ten obiekt. Byliśmy grupą 12 osobową. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie rewelacyjne - gospodyni super gotuje. Gospodarz dowoził nas na wyciąg. Przemili, sympatyczni ludzie. Z pewnością będziemy polecać obiekt innym. Dziękujemy za gościnę.


 
 

Tomek z rodziną.
Dodano: 2014-02-06
Pobyt od: 2014-01-20 do 2014-01-26
 
 
    

Chociaż śniegu w tym roku nie było to gospodarze na uznanie zasługują ;) bardzo nam się podobało i jedzenie smakowało. Chodź na nartach w tym roku nie pojeździłem to się krowę doić nauczyłem :D Miejsce godne polecenia, do miłego zobaczenia. Pozdrawiamy gospodarzy.


Opinie 1-10 z 26

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie