Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Kwatery na Wspólnej

Adres obiektu Wspólna 15, 34-335 Korbielów
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 12 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Bogusław Tasak
Dodano: 2017-07-31
Pobyt od: 2017-07-24 do 2017-07-27 IP: xx.91.8.138
 
 
    

Dopiero co stawy moje wracają po wycieczkach w paśmie Babiej Góry do normy starczej a już tęsknie za powrotem do Gaździny i Gazdy Mocek i Ich Rodziny . Czułem się jak we własnej Rodzinie a najlepiej świadczy o tym zachowanie Frania i Julka którzy nie chcieli wyjeżdżać a każdy powrót na kwaterę niósł pewność spokoju oraz smacznego jedzonka przygotowanego kunsztownie i od serca przez Gaździnę . Gorąco polecam


 
 

Sebek
Dodano: 2013-04-12
Pobyt od: 2013-03-06 do 2013-03-08
 
 
   

Chciałbym wszystkim polecić tą kwaterę. Wszystko bardzo fajnie, blisko do "centrum" ;) ale to wszystko nic w porównaniu z rewelacyjnymi obiadami serwowanymi przez gospodarzy - mistrzostwo świata


 
 

Kasia i Michał
Dodano: 2013-01-29
Pobyt od: 2013-01-20 do 2013-01-27
 
 
    

Przytulnie, czysto i cieplutko. W domu panuje miła, rodzinna atmosfera. Gospodarze przesympatyczni, skorzy do pomocy i pogawędek. Parking i internet zapewniony, do tego ciepły schowek na narty i buty. Do wyciągów dość blisko, można skorzystać z taniego busa, a wrócić spokojnie spacerkiem (przy sprzyjających warunkach zjechać). Lepiej trafić nie mogliśmy, polecamy!!!


 
Aneta i Adrian
Dodano: 2011-09-08
Pobyt od: 2011-08-16 do 2011-08-19
 

Spędziliśmy kilka sierpniowych dni. Ładny pokój z łazienką, spokojna okolica, mili gospodarze. Niska cena! Polecamy:)


 
Lilka
Dodano: 2010-01-11
 

Zapomniałam jeszcze dopisać, iż obiekt ten jest położony przy jednej z bocznych ulic, a jednocześnie do centrum jest rzut beretem :-)


 
Lilka i Michał
Dodano: 2010-01-11
 

W obiekcie tym miałam przyjemność spędzać ostatniego Sylwestra. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego pobytu. Warunki za tak przystępną cenę są naprawdę wspaniałe - pokoje bardzo przytulne, łazienki zadbane, w każdym pokoju TV, okolica super (góry, lasy, potoki), gospodarze bardzo troskliwi. Jednym słowem rewelacja. Mam nadzieję, że wkrótce spędzimy tam trochę więcej czasu. Pozdrawiamy!


 
Andrzej i Gosia
Dodano: 2009-07-05
 

Super pokoje, cisza, spokój, zadaszone miejsce do grillowania z muzyczką ;) Relacja między ceną a jakością oszałamiająca! Polecam wszystkim wypoczynek Na Wspólnej, blisko do centrum oraz szlaków/wyciągów. Świetne miejsce na spokojny wypoczynek. W pokojach czyściutko, łazienka z prysznicem, świetnie się wypoczywało plus szum potoku zza okna. Napewno jeszcze raz tam zawitamy! Pozdrawiamy Właścicieli oraz Kube ;)


 
Damian i Renia
Dodano: 2007-08-18
 

Można z całą pewnością polecić tą kwaterę :) Mili gospodarze,super czyste pokoje z łazienką-praktycznie nówka,natryskiem i czajnikiem bezprzewodowym oraz wygodnymi łóżkami :) Lodówka na piętrze, wszędzie blisko bo to praktycznie miejscówka w "centrum" Korbielowa :D W pobliżu szlaki na Halę Miziową i na Pilsko :) Cisza i spokój plus gratisowo całodobowy szum strumyka ;) Szczerze POLECAMY bo to wszystko za niewygórowaną cenę :D


 
Jola i Marcin
Dodano: 2005-02-09
 

Witam z czystym sumieniem mogę polecić kwaterkę u Pana Piotra , łady i czysty dom , czyste i fajne pokoje , znakomita atmosfera,piękne widoki dobre obiady u kuzynki blisko do wyciągów . Dziękujemy za ski pobyt życzymy dobrych i kulturalnych wczasowiczów i szybkiego skończenia strychu bo warto tam też mieć pokoje. Pozdrowienia dla żony i dzieci Panie Piotrze i oczywiście dla KUBY .


 
Marzena i Marta Wiśniewskie
Dodano: 2004-08-20
 

Swietne miejsce na wypoczynek!!! Bardzo życzliwi i gościnni gospodarze - p.Piotrze bardzo dziękujemy !!! Pokoje nowiutkie,wygodne spanie, każdy pokój z łazienką. Mimo że dom leży w centrum Korbielowa i wszędzie blisko, to nie przy głównej drodze i stąd cisza idealna na wypoczywanie.No chyba, że komuś przeszkadza szum strumyka...Gospodyni sama robi przepyszne oscypki!!! Po wędrówkach można pojeździć konno - koń Błysk zadowoli każdego jeźdźca, i początkującego i zaawansowanego w sztuce jeździeckiej.Byłyśmy w sierpniu br i z pewnością jeszcze wrócimy.Polecamy wszystkim, którzy kochają Beskid Żywiecki.Rewelacyjne miejsce!!!!


Opinie 1-10 z 10

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie