Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Kwatery na Wspólnej

Adres obiektu Wspólna 15, 34-335 Korbielów
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 12 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Piotrek1966
Dodano: 2015-04-08
Pobyt od: 2015-03-14 do 2015-03-18 IP: xx.183.128.162
 
 
    

Powrót na wspólną okazał się faktem. Każdy wraca tam gdzie czuje się jak u siebie. Pokoje bez zmian jak zawsze czysto i ciepło. Bardzo wielkie podziękowania dla gospodarza bez pomocy, którego nie wróciłbym swoim samochodem do domu. Polecam zakwaterowanie ze względu na cenę i rewelacyjną kuchnię gospodyni. Dowozem na stok zajmuje się gospodarz (dosłownie symboliczna opłata - prawie gratis) . Następne ferie z rodziną oczywiście na wspólnej. Pozdrawiam.


 
 

Ewa z Łodzi
Dodano: 2015-02-13
Pobyt od: 2015-02-01 do 2015-02-08
 
 
    

Byliśmy tam już trzy razy (zawsze zimą ) i na pewno wrócimy kolejny raz. Gospodarze bardzo życzliwi, przepyszne obiady ( oczywiście dla chętnych bo kuchnia również jest dla chcących przygotować sobie samemu ),świeżutkie serki własnej roboty. Cena bardzo przystępna no i podwózka pod sam stok niemal gratis. Polecamy


 
Aneta i Adrian
Dodano: 2011-09-08
Pobyt od: 2011-08-16 do 2011-08-19
 

Spędziliśmy kilka sierpniowych dni. Ładny pokój z łazienką, spokojna okolica, mili gospodarze. Niska cena! Polecamy:)


 
Lilka i Michał
Dodano: 2010-01-11
 

W obiekcie tym miałam przyjemność spędzać ostatniego Sylwestra. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego pobytu. Warunki za tak przystępną cenę są naprawdę wspaniałe - pokoje bardzo przytulne, łazienki zadbane, w każdym pokoju TV, okolica super (góry, lasy, potoki), gospodarze bardzo troskliwi. Jednym słowem rewelacja. Mam nadzieję, że wkrótce spędzimy tam trochę więcej czasu. Pozdrawiamy!


 
Damian i Renia
Dodano: 2007-08-18
 

Można z całą pewnością polecić tą kwaterę :) Mili gospodarze,super czyste pokoje z łazienką-praktycznie nówka,natryskiem i czajnikiem bezprzewodowym oraz wygodnymi łóżkami :) Lodówka na piętrze, wszędzie blisko bo to praktycznie miejscówka w "centrum" Korbielowa :D W pobliżu szlaki na Halę Miziową i na Pilsko :) Cisza i spokój plus gratisowo całodobowy szum strumyka ;) Szczerze POLECAMY bo to wszystko za niewygórowaną cenę :D


 
Agata
Dodano: 2006-08-21
 

Bardzo mile i symapatyczne miejsce. Pokoje czyste, ladnie urzadzone, z tv i lazieka:) do tego baardzo przystepna cena( tylko 15zl przy 7 noclegach). Wieczory mozna spedzic w drewnianej altence z grilem:) polecam wszystkim:)


 
Michał
Dodano: 2006-03-14
 

Właśnie wróciłem z 4-ro dniówki narciarskiej i musze powiedzieć, że nie żałuję. Świetne miejsce na wypoczynek, i przede wszystkim przemiły gospodarz. Tak zorganizował pokoje żeby wszyscy byli zadowoleni. Pełen profesjonalizm. Do tego ładne i bardzo dobrze utrzymane pokoje z pełnym węzłem sanitarnym i telewizorem. I to wszystko za niewygórowaną cenę. Z latarką by takiego drugiego miejsca nie znalazł. Jak Korbielów to tylko na Wspólnej!


Opinie 1-7 z 7

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie